LELYCENTER FLARKEN

Lediga jobb hos oss

Vi söker Servicetekniker till:

Västernorrland och Västerbotten

Har du intresse för teknik och en teknisk bakgrund?

Vill du bli en del av ett utvecklingsinriktat och initiativrikt team?
Vi erbjuder ett självständigt och varierande arbete där du arbetar i ett tajt team med högteknologiska och innovativa produkter.

Om oss

Lely Center Flarken är ett försäljnings- och servicecenter med innovativa produkter riktade till lantbrukare. Astronaut mjölkningsrobot står i fokus och kompletteras av ett brett urval av andra Lely produkter, vilka alla syftar till att göra livet behagligare, sävål som att spara tid och arbete för lantbrukaren. För oss på Lely är en personlig relation med kunden i kombination med expertis inom området det som bygger vår framgång. Lely Centret är en lokal kontakt - en effektiv, kompakt och transparent organisation med omfattande expertis gällande Lelys produkter. Lely Center Flarken har idag 17 anställda från Dalarna och norrut.

Vill du veta mer om oss och våra produkter – se www.lely.com

Om tjänsten

I rollen som servicetekniker arbetar du självständigt med löpande service, underhåll och reparation av Lelys mjölkrobotar samt kringutrustning, även beredskapstjänstgöring ingår. Arbetet utförs till största delen på plats hos lantbrukaren vilket innebär att du är Lelys representant mot kunden. Du har stora möjligheter att planera din egen arbetsdag och arbeta självständigt. Du ingår i ett team av servicetekniker lokaliserade från Dalarna och norrut.

Arbetsuppgifterna innefattar exempelvis:

  • Service av mjölkrobotar och kringutrustning
  • Felsökning och reparationer
  • Dokumentation och rapportering av reparation och serviceärenden

Tjänsten inleds med introduktion där du arbetar parallellt med en annan servicetekniker samt utbildning i Lelys produkter.

Vi söker dig som

  • - Har B-körkort (krav)
  • - Besitter grundläggande kunskaper inom mekanik, elektronik och pneumatik
  • - Har goda kunskaper i engelska (tal och skrift)

Har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av jordbrukssektorn är detta mycket meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en lagspelare som har ett kundorienterat förhållningssätt och strävar efter att göra det som är bäst för såväl kunden som vidareutvecklingen av Lely. Du är noggrann i ditt yrkesutövande och trivs när du självständigt får lösa tekniska problem.

Stämmer detta in på dig?

Skicka din ansökan med löneanspråk till oss senast 2018-09-09:

mjohansson@fla.lelycenter.com

För frågor om tjänsten kontakta; Mikael Johansson 070-598 45 43